2022. november 29. kedd

Bajban Berki Mazsi. Krisztián vagyon helyett komoly tartozásokat hagyott maga után…

- Advertisement -

Lassan egy hónapja hunyt el Berki Krisztián. Az élet megy tovább az elhunyt szerettei számára, azonban a gyászon túl még egyéb problémákkal is szembe kell nézniük.

A váratlan tragédia után Mazs, Berki özvegye hallgatásba burkolózott. Az utóbbi időben azonban egyre többet posztol a közösségi oldalain. Posztjai témája alapvetően az újrakezdés.

Muszáj erősnek lennie, hiszen közös kislányukat, Emmát fel kell nevelni. Ebben maga a kislány és a munka nyújthat támaszt.

- -

A Blikk információi szerint azonban más gondok is vannak…

Nagyon erős a kis Emma miatt, a vele töltött időbe és a munkába menekül – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő ismerős. – A vállalkozása mellett a férje által hátrahagyott ügyeit is igyekszik intézni, amibe a tartozások felszámolása is beletartozik.

A nagyvilági Fradi-vezér állítólag több tízmillió forintnyi adósságot hagyott maga után, vagyon helyett…

Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem – mondta korábban a Blikknek egy ismerős.

Állítólag a fővárosi lakásfelújítás költségeivel is adós volt. A volt párjának a gyerektartás összegével is. Ezeket egyes információk szerint Krisztián édesapja segítségével igyekszik kiegyenlíteni Mazsi.

– Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette – írja a Blikk

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek