2022. november 29. kedd

Az orosz influenszer elcsábította férje fiát, majd gyereket szült neki

- Advertisement -

A 35 éves Marina Balmasheva rengeteg követővel rendelkezik közösségi oldalán, amit még azzal ért el, hogy dokumentálta fogyását és megmutatta, hogyan változik meg a teste. Ám a nagy ismertséget mégsem ennek köszönheti, hanem egy egészen megdöbbentő dolgonak.

Marina huszonkét éves kora nevelte férje kisfiát, aki akkor még csak hét esztendős volt. Rengeteg megdöbbentő esemény történik a világban, ez alól pedig Marina története sem kivétel. Az orosz influenszer mostohafiától esett teherbe.

A nőnek nemcsak viszonya volt férje fiával, hanem miután elvált, hozzáment a nála tizenöt évvel fiatalabb fiúhoz és gyermeket szült neki.

- -

Marina akkor ismerkedett meg volt férjével, Shavyrinnal, amikor annak fia, Vladimír hét éves volt. A házaspár örökbe fogadott négy gyermeket és bár látszólag boldogok voltak, valójában nem így volt. Vladimír és Marina kapcsolatáról a volt férj azt gondolja, hogy nő csábította el fiát, amikor az egyetemi szünetben a fiú hazautazott. A felszarvazott férj azt is elmondta, úgy tudja, hogy fiának Marina előtt nem volt barátnője, viszonyuk pedig már akkor megkezdődött, amikor ők még férj és feleség voltak.

“Egyáltalán nem zavartatták magukat, ugyanis Marina éjjel átlopózott a fiam hálószobájába, majd miután együtt voltak, visszafeküdt mellém.” A házaspár a válás mellett döntött, Vladimír és szerelme pedig felvállalta kapcsolatát.

Nem sokkal később a pár egybekelt, Marina pedig teherbe esett. Első gyermekük egy krasznodari kórházban látta meg a napvilágot. A kislány az Olga nevet kapta.

Marina pedig a kórházban sem feledkezett meg arról, hogy influenszer, ugyanis a nő minden mozzanatot dokumentált.

Mit gondoltok?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek