2022. december 2. péntek

Alvás közben élte ki legfurcsább fantáziáját feleségén – A bíróság 9 év börtönre ítélte

- Advertisement -

Sajnos már jó ideje érezzük, hogy az emberiség megérett a pusztulásra, és ez a koronavírus járvány kitörése óta hatványozottan igaz. Nem tudjuk megfejteni az okát miért, de egyes embereknek olykor komolyan el tud gurulni a gyógyszere. A mai cikkünkben egy abszurd sztorit hoztunk el nektek, ami minket teljesen ledöbbentett.

Egy brit nő, feleség és édesanya döbbenetes dolgot szúrt ki férje telefonján. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy megcsalta őt, de ez nem igaz. A férj végig hűséges volt feleségéhez, viszont olyat tett vele, ami már-már a beteges határokat súrolja.

A brit nő, férje legbensőbb és legfurcsább fantáziáit teljesítette úgy, hogy fogalma sem volt az egészről. Miközben férje kiélte magát rajta, ő végig aludt. Férje piszkos kis titka egy egyszerű véletlen folytán derült ki.

- -

A férj egyik nap otthon felejtette a mobiltelefonját, felesége pedig kapva kapott az alkalmon, hogy tüzetesen átnézze a tartalmakat. Hirtelen észrevett egy “Video Locker” nevű ikont, ami igencsak felkeltette érdeklődését. Miután rákattintott olyan felvételeket látott, ami sokkolta.

Azt hitte ilyen csak a filmekben létezik, de rá kellett jönnie, hogy tévedett. Miközben ő az igazak álmát aludta a férje fogta magát és könnyített magán, majd ejakulátumát az arcára spriccelte. Mielőtt felesége felébredt volna, sikerült mindent teljesen letörölni róla. Az esetet a férj felvette, hogy annyiszor nézhesse vissza ahányszor csak akarja. Ez még a leglightosabb kategóriába tartozott, ugyanis a feleség több botrányos felvételt is talált, melyet nem hozott nyilvánosságra.

Miután felocsudott és összeszedte magát felhívta férjét a munkahelyén és magyarázatot követelt tőle. Elmondta neki, hogy most nézte végig az összes felvételt a mobiljában és látta, hogy valamelyiken akarata ellenére magáévá teszi. Figyelmeztette, hogy ezt jelenteni fogja a rendőrségen.

A férfi viszont megelőzte őt, ugyanis annyira megrémült feleségétől, hogy munka után azonnal bement a legközelebbi rendőrkapitányságra és elmondta nekik a teljes igazságot. Bevallotta, hogy lefeküdt a feleségével úgy, hogy ő engedélyt sem adott neki, és nem is tudott róla. Azt is elmesélte, hogy ezeket az aktusokat ő videóra vette.

Mint kiderült a nő azért aludta át ezeket az eseteket, mert erős altatókat vett be, mert csak így tudta kipihenni magát. Ám vélhetően férje volt a felelős azért, mert nem tudott rendesen aludni. Korábban soha nem volt oka arra, hogy kételkedjen benne, mert maximálisan élvezte a bizalmát. Sosem gondolta volna, hogy az az ember, akivel a közös gyerekeiket neveli ilyen dologra képes.

“Ettől a pillanattól kezdve nemcsak az én életem, hanem a gyerekeimé is 180 fokos fordulatot vett. Nem tudom felfogni, ami történt. Folyamatosan kattog az agyam és azon gondolkodom, hogy volt erre képes.”

Az ügy végül bíróság elé került, ahol a brit férfi bűnösnek vallotta magát az állítólagos cselekmények miatt. A Newcastle-i bíróság 9 év börtönre ítélte a férjet. A bíró a következővel indokolta döntését

“A férj nem aggódott a felesége intim bántalmazása miatt, sőt saját öröme miatt tette bántalmazás tárgyává.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek