2022. november 29. kedd

Adományért könyörögnek a szülők, hogy mielőbb megműttethessék kislányukat – “Így nem mehet óvodába”

- Advertisement -

Egy kisgyermek születés óriási boldogságot tud hozni a szülők, nagyszülők szívébe. Amint kiderül a várandósság mindenki azért imádkozik, hogy a kicsi makk egészségesen szülessen meg. Szerencsére már vannak olyan vizsgálatok, ahol könnyedén ki lehet szűrni, ha van valami probléma a magzattal.

Vienna Brookshaw édesanyjának zökkenésmentesen zajlott a várandóssága az orvosok azt mondták minden a legnagyobb rendben van vele. A születése napján azonban kiderült, hogy a kicsi homlokán egy elképesztően nagy és csúnya anyajegy éktelenkedik.

A kicsi Vienna április 6-án látta meg a napvilágot a York-i kórházban. Az orvosok azt mondták, hogy az anyajegy nem befolyásolja az egészségét. Szülei viszont úgy döntöttek mindenképp szeretnék megműttetni még azelőtt, hogy óvodába megy.

- -

Rövid időn belül észrevették, hogy ahogy nő a kicsi az anyajegy is vele együtt növekszik. Már így is egy jókora területet foglal el, homloka és szemei között, így nem csoda, hogy a szülők nem szeretnének sokat várni annak eltávolításával. A szülők úgy vélik, ha egészségét nem is befolyásolja, mentálisan nagyon rá tudja nyomni a bélyeget a lelkére.

Celine és Daniel, Vienna anyukája és apukája úgy határoztak, hogy amint lehetséges lesz elviszik őt a portlandi kórházba, hogy elvégezhessék rajta a műtétet.

“Vienna már egy hónapos nagylány és feltétel nélkül szeretem. Nem változtatnék semmit rajta, de fontos, hogy ezt eltávolítsuk mielőtt oviba megy.”

A kislánynak egy MRI vizsgálaton kell átesnie mivel egy kis kockázata lehet annak, hogy az anyajegy mélyebbre hatol a bőrében és eléri a központi idegrendszert. A vizsgálat 1,3 millió forintnak megfelelő összegbe kerül. Majd egy komplex műtéten kell átesnie, amit csak 10 hónapos korától lehet elvégezni.

Addig a szülőknek van lehetősége pénzt gyűjteni, mivel a teljes procedúra több, mint 4,5 millióba kerül.

Celine most részt vesz egy adománygyűjtésben, hogy segítsen a lányának.

“2021. július 9-én a “Total Warrior Halfon” fogunk versenyezni, ami egy olyan futóverseny, ahol 15 kihívást jelentő akadályon kell átverekedni magukat. Jelenleg erre edzenek. Ezzel segítünk minél több pénzt összegyűjteni.” – mesélte az édesanyja.

“Ami Vienna kezelésén felül még befolyik azt gyermek jótékonysági szervezetnek fogjuk felajánlani. Hálásak lennénk minden olyan adományért, ami segít megváltoztatni a kislányunk életét.”

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek