2022. november 29. kedd

A pincérnő egy papírra írt üzenettel mentette meg szüleitől a kisfiút

- Advertisement -

A pincérnőnek feltűnt a kisfiú sebhelye, valamint az, hogy szülei nem hagyták őt enni.

Megmentette egy kisfiú életét egy amerikai felszolgálónő, amikor látta, hogy a gyermekkel meglehetősen durván bánik a családja. Flaviane Carvalho az orlandói Mr. Potato elnevezésű étkezdében dolgozik és szemet szúrt neki egy család furcsa viselkedése.

Flaviane először azt hitte, az étellel van baj, ezért odament a családhoz és megkérdezte, minden rendben van-e. A szülők annyit mondtak neki, hogy igen, de gyermekük majd otthon kap enni. Ez gyanús lett a pincérnőnek, gyanúja pedig erősebb lett, miután meglátta a kisfiú homlokán lévő nagy sebet.

- -

Ekkor úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot és észrevétlenül megpróbál üzenni a gyermeknek.

Egy cetlire ráírta, hogy “Szükséged van segítségre?”, majd a papírral a szülők háta mögé állt és feltartotta azt. A fiú azonnal bólintott, Flaviane pedig értesítette a hatóságokat.

Az orlandói rendőrök nem tétlenkedtek, gyorsan a helyszínre értek és kihallgatták a tizenegy éves fiút. A gyermek elmondta, hogy szülei nagyon rosszul bánnak vele és sokszor enni sem kapott. Éppen úgy, ahogy szilveszterkor sem, amikor a család a Mr. Potato-ban étkezett.

A kisfiú nevelőapját azonnal letartóztatták, ahogy anyját is, aki nem lépett közbe, nem védte meg fiát. Az orlandói rendőrség köszönetet mondott Carvalhónak, aki nélkül tovább folytatódott volna ez a rémálom.

“Carvalho asszony bizonyította a bátorságát, amikor jelentette a hatóságok felé, amit látott, ráadásul egy olyan gyereknek nyújtott segítséget, akit korábban nem ismert. Büszkék vagyunk rá, hogy a mi közösségünkben él és dolgozik” – mondta a rendőrség egyik szóvivője.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek