2022. november 29. kedd

A menyasszony tönkretette méregdrága esküvői ruháját, mert eleresztett egy “ártatlan” szellentést

- Advertisement -

Sokan azt vallják, hogy egy bizonyos kor felett már egy ártatlan pukiban sem lehet megbízni. Nos, ebben nyilvánvalóan van valami, hiszen egy bizonyos idő után már nem minden működik úgy, ahogy kellene. Egy menyasszony örökre bánni fogja a pillanatot, amikor megbízott egy ártatlannak vélt szellentésben.

Valószínűleg senkinek sem kell ecsetelni, hogy mi történt, de azt hozzá kell tennünk, hogy az ara latex alakformálót viselt a ruha alatt, ami úgy megtelt, mint egy hatalmas léggömb.

A tizenötezer dolláros, azaz közel ötmillió forintos menyasszonyi ruha pillanatok alatt tönkrement. Mint kiderült, az ara egy méregtelenítő diétát folytatott, ezért megivott egy méregtelenítő turmixot, ami aztán hasmenést okozott. A fiatalasszony megkockáztatott egy szellentést, ami végül rosszul sült el.

- -

A ceremónia még minden probléma nélkül lezajlott, a baleset a lagzi előtt következett be. Az újdonsült feleség furcsa arcot vágott és magához szólította a rendezvényszervező asszisztensét, aki szólt a főnökének, hogy van egy kis probléma.

A menyasszonyi ruha nemcsak elképesztően drága volt, hanem túlságosan bonyolult is, ezért az ara nem tudott egyedül mosdóba menni. Ez azonban még mindig nem minden, ugyanis az esküvőt egy istállóban rendezték meg, így csak mobil vécék voltak a helyszínen.

“A menyasszony valamilyen méregtelenítő turmixot ivott, hogy megakadályozza a puffadást. De ez nem keveredett jól a korábban fogyasztott koktélokkal és az igencsak tisztességes reggelivel. Az anyag, amely ennek eredményeként elhagyta a szervezetét, leírhatatlan állagú volt: nyálkás, olajos volt, szálkás darabokkal, olyan volt az állaga, mint a hajzselének.”

A menyasszony ráadásul egy vízhatlan latex alakformálót viselt a combjától egészen a melléig, ami úgy telt meg, mint egy “horrorisztikus léggömb”. Húsz perc sikertelen próbálkozás után a menyasszony nem akarta tovább váratni a vendégeket, ezért annak ellenére, hogy iszonyatos bűzt árasztott, visszatért hozzájuk. Férjével eljárták az első táncot és felvágták a tortát, de eközben a folt tovább terjedt a ruhán.

Végül a menyasszonyt megfürdették egy kád vízben, a ruhából pedig kivágták a tönkrement részeket, így tért vissza a lakodalomba. A vőlegény türelmesen várt és egy szót sem szólt az esettel kapcsolatban, pusztán annyit kért, ne dobják el a harisnyakötőt, mert nem akart bebújni újdonsült felsége ruhája alá. Ezt meg tudjuk érteni!

Az esküvői fotókon szerencsére nem látszódtak a történtek, mind csodálatos lett. A esetet a rendezvényszervező osztotta meg a kínos esküvői történetek között, a hozzászólók pedig jól szórakoztak rajta.

“Ez a legjobb esküvői rémtörténet, amit valaha olvastam. Ennél biztosan nem lehet borzalmasabb az esküvőm” – írta egyikük. Egy másik kommentelő pedig azt kérdezte, hogy emlékszik vissza élete legszebb napjára az ara? “Iszonyattal? Büszkén? Esetleg teljes tagadással?” Nos, azt hiszem, jogos a kérdés! 🙂

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek