2022. szeptember 29. csütörtök

A kamionsofőr elsodorta az ikrekkel teli babakocsit – A felvételt a rendőrség hozta nyilvánosságra

- Advertisement -

Sajnálatos módon balesetek mindig is voltak és mindig is lesznek a világon. Ez egy olyan tragédia, amit nem igen lehet kikerülni. Pusztán a szerencsén múlik, hogy milyen kimenetele lesz, rossz vagy jó. Nem is olyan régen, pontosan július 7-én 15 óra 30 perckor borzalmas dolog történt. A rendőrség hozta nyilvánosságra azt a videófelvételt, melyen látható, ahogy egy kamionos egy babakocsit üt el az úton.

A videón annyi látható, hogy a kamionos bekanyarodik az utcába és már a kerekei alatt van a babakocsi, amit az édesanya megpróbál kiszedni. A kocsiban egy ikerpár volt és mindketten kiestek belőle.

Nehéz leírni, mit élhetett át pontosan az édesanya az ominózus pillanatban. Csak annyit vett észre, hogy az óriási kamion maga alá temeti két gyönyörű gyermekét. A baleset Świdwinben történt a Wojska Polskiego utca és a Drawska utca kereszteződésében. Csupán a szerencsén múlt, hogy a gyerekeknek nem lett baja. A közelben lévő térfigyelő kamera rögzítette az egész esetet, ám a rendőrség további szemtanúkat keres.

Térfigeylő kamera átadása. Zuglói Lapok
- -

A rendőrség így fogalmazott a tragédiáról:

“A Plays Sybiraków Drawska utcai oldaláról egy pótkocsis kamion kanyarodott be a Wojska Polskiego utcába. A fordulási manőver során a félpótkocsis teherautó vezetője beleakadt a babakocsiba és elsodorta azt.”

A horrorisztikus baleset pillanatát a térfigyelő kamerák felvették és a rendőrség elérhetővé tette. A hatóságok arra kérik a szemtanúkat, hogy meséljék el az ott látottakat. Azt azonban nem lehet tudni, hogy miért csak ennyi idő után hozták nyilvánosságra a felvételt, ahogy azt sem, miért nem értesült róla a helyi média. Feltételezhető, hogy a tisztek nem tudták megállapítani a sofőr személyazonosságát, vagy nem találtak terhelő bizonyítékot a bűnösségére. Sajnos azonban a szemtanúk felbukkanására kevés esély van, ugyanis rengeteg hét telt el.

A kamionsofőr tisztában volt vele, hogy ütközés történt. Tény, hogy a felvételen nem látható, de állítólag azonnal kiszállt a kamionból, hogy beszéljen az édesanyával. Néhány pillanat múlva vissza is ült a kamionjába és folytatta útját. A szóvivő elismeri, hogy a férfi nem viselkedett tökéletesen, de legalább nem történt cserbenhagyásos gázolás. Ellenőrizte, hogy a gyerekek életben vannak-e és nem sérültek-e meg. Amikor kiderült, hogy rendben vannak, elhajtott.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek