2022. november 29. kedd

A horoszkópod azt is elárulja, milyen állatra hasonlítasz – Te mire tippelnél?

- Advertisement -

A legtöbb ember szereti az állatokat és van is házi kedvence. Természetesen imádjuk őket még akkor is, ha rosszalkodnak, szét tépnek valamit vagy egyfolytában nyúznak minket valamivel. Sőt, biztosan veled is előfordult már, hogy valamilyen állathoz hasonlítottak. Továbbá azt is mondják, hogy az ember és kedvence is hasonlítanak egymásra. Ezek a kijelentések nem véletlenek, ugyanis a csillagjegyed azt is meghatározza, hogy egyéniségedben mely állat jegyei jelennek meg. Te meg tudnád tippelni, melyik állatra hasonlítasz?

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon ravasz és intelligens vagy, de emellett szeretsz lustálkodni is. Olyan vagy, mint egy vadmacska, ami másodpercek alatt magára vonja mások figyelmét. Jellemvonásaidban jelen vannak a párduc tulajdonságai, így nem csoda, ha belépsz valahova, nincs olyan ember, aki ne rád figyelne.

- -

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Bika egy kedves, játékos, ugyanakkor rendkívül makacs és meggondolatlan teremtés. Éppen ezek a tulajdonságok jellemzik a kutyát is. Ebből pedig az is következik, hogy nagyon tudsz szeretni és rendkívül hűséges típus vagy. Egy finom ételre sosem mondanál nemet.

Ikrek (05. 21.-06. 21.)

Jellemző rád a kettős természet, éppen ezért nagyon nehéz követni téged. Egyik pillanatban még ezt gondolod, a másikban pedig azt, éppen ezért hasonlítasz egy kishalra., aki villámgyorsan változtat irányt és úszik tovább.

Rák (06. 22-07. 22.)

Gondolhatnád, hogy rákra hasonlítasz, de akkor nagyot tévedsz. Te vagy igazi lázadó vagy, aki akaratos, ugyanakkor kedves és megértő. Lopakodó természet vagy, lassan, de biztosan eléred a célod, így egy macskára hasonlítasz a legjobban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Mi más is lehetne az oroszlánjegyű, mint oroszlán? Te pedig ízig-vérig az vagy. Büszke, erőteljes és határozott vagy, ha pedig valaki bántani merészel, az nagyon meg fogja bánni, mert kamatostul kapja vissza. Ugyanakkor szerelmes típus vagy, aki tele vagy érzelmekkel.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Bár a csillagjegyed arra utalna, hogy nagyon visszahúzódó vagy, de ez nem jellemző rád. Egy igazi vadóc vagy, aki felettébb intelligens és a piszkos helyzetektől sem ijed meg. Ha pedig a piszokról van szó, akkor a disznó illik hozzád a legjobban.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A mérleg egy harmonikus jegy, ugyanakkor, ha elbillen az egyik irányba, akkor képes kikelni magából, a másik oldala rendkívül kedves és szeretetteljes. Ám téged sem kell félteni, mert ravasz vagy, mint a róka.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A skorpióról mindenki tudja, hogy könnyen felkapja vizet, harapós jellemű. Alapvetően viszont bájos és szelíd vagy, éppen ezért hasonlítasz a kutyára. Azon belül viszont egy tipikus csivava vagy, ami mérete ellenére is nagyon félelmetes tud lenni.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Tele vagy szenvedéllyel, erőteljes a tartásod, szeretsz a középpontban lenni. Nem vagy túl tüzes, de megmutatod erősségeidet, ugyanakkor az is előfordul, hogy eltűnnél a világ szeme elől. Ez pedig leginkább a lóra jellemző.

Bak (12. 22-01. 20.)

Nagyon elővigyázatos vagy, éppen ezért óvatosan ismerkedsz, nehezen nyitsz mások felé. Viszont, ha túl vagy az ismerkedés első szakaszán, akkor te leszel a legjobb barát. Ugyanakkor, ha valakivel nem szimpatizálsz, akkor rendkívül ellenséges tudsz lenni. Így melyik állatra hasonlíthatnál jobban, mint a cápára?

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Érdekes személyiségjegyeket hordozol magadban. Nem erősséged a hűség, van, hogy hátulról támadsz és magasról teszel arra, ha valaki ki nem állhat téged. A kitűzött céljaidat pedig bármi áron megvalósítod és kedveled a sötétet. Éppen ezért a patkányra hasonlítasz a legjobban.

Halak (02. 20-03. 20.)

Nagyon szorgalmas vagy, rendkívül céltudatos és szeretsz gyűjtögetni is. Olyan vagy, mint egy mókus, ami aranyos, tele van energiával és sosem unatkozol. Életed izgalmas és mindenki nagyon kedvel téged.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek