2022. november 29. kedd

A 6 éves kislány kidobta az ajándékát a kukába – Az anyja olyan leckét adott neki, amit soha nem fog elfelejteni!

- Advertisement -

A legtöbb szülő mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermeke szeszélyeit kielégítse. Képesek akár egy egész napot eltölteni azzal, amire a gyermekük tiszta szívükből vágynak. Egy szülő lelkesedése akkor törik össze, mikor gyermeke nem értékeli az érte tett erőfeszítéseket. Egy édesanya egyedi módon leckéztette meg hálátlan lányát, aki kidobta a szemétbe azt a tolltartót amire vágyott.

Haley Hassell, a floridai Cantonment-ből egyedülálló anyaként neveli 6 éves kislányát, Presleight. Jelenleg ápolónőként dolgozik, hogy jobb anyagi helyzetet teremtsen lányának és magának.

A lány új tolltartót kért édesanyjától, de nem akármilyet. Pontos elképzelése volt arról, hogyan nézzen ki. Miután megkapta az instrukciókat habozás nélkül elszaladt a boltba. A tolttartót csak a harmadik boltban találta meg, ahol meg is vásárolta.

- -

A 6 éves kislány viszont nem örült úgy, ahogy anyja gondolta. Mikor meglátta azt mondta nem tetszik neki, utálja, majd kidobta a kukába. Ezt abból kifolyólag tette, hogy kiderült, az osztálytársainak pontosan ilyen van, és nem akart olyan lenni mint ők.

Az édesanya nagyon mérges lett, de megpróbálta nem éreztetni lányával. Tudta, hogy olyan leckét kell adnia, amire nagyon sokáig emlékezni fog. Egy ragyogó ötlettel állt elő. Mivel a vadonatúj tolltartó a szemetesben volt, így sanszos volt, hogy a lány még egyre vágyik.

Az anyuka úgy döntött, hogy fog egy simítózáras szendvicszacskót, amire ráírja, hogy “Presleigh tolltartója”. Amikor elkészült odaadta a lányának. A reakciója mostanra kiszámítható lett.

Amikor a kislány meglátta az új tolltartóját azonnal sírni kezdett, miközben a kidobottért könyörgött. Haleyt nem hatották meg lánya könnyei. Ezek után azt mondta:

“Vedd ki a tolltartót a szemetesből, utána pedig keresünk egy gyereket, akinek holnap odaadhatod. Több olyan gyerek is van, akinek az anyukája/ apukája nem engedheti meg, hogy új holmikat vásároljon, sőt olyan is van, akinek nincsenek is szülei, mert valamilyen oknál fogva elvesztette őket.

“Elmagyaráztam neki, hogy nem jogosult semmi különlegesre, csak szerencséje van, hogy ezeket a dolgokat megvehetjük magunknak. Tehát egyelőre a műanyag zacskós tolltartót fogja használni. Hiszem, hogy ez a lecke jó tanulópénz lesz számára.”

Hassell megosztotta történetét a közösségi oldalakon, bejegyzése pedig rengeteg olvasó szívét elnyerte. Rengeteg hozzászólás érkezett a posztja alá. Túlnyomó többségük pozitív volt, az internetezők dicsérték a nevelési módszerét. Ennek ellenére voltak olyanok is, akik azt mondták, nem szabad Facebookon megosztani a családi problémákat.

Neked mi a véleményed?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek