2022. szeptember 29. csütörtök

A 35 éves édesanya napi 24 doboz sört ivott – Négy gyermeket hagyott hátra, amit átéltek, örökre az életük részévé vált.

- Advertisement -

Rengeteg ember szereti a sört, vannak, akik napi szinten isszák, mert nem tudják elképzelni a napjaikat nélküle. A legtöbb férfi a munkából hazatérve egyből bont magának egy üveggel/dobozzal, majd leülnek a kanapéra a TV elé és fel sem állnak, míg az asszony azt nem mondja vacsora van. Ám ez is egy olyan ital, amire könnyű rákapni, főleg, ha valaki már magasabb szinten tolja és feleseket iszik mellé. Sajnálatos módon nagyon könnyű elveszíteni a kontrollt, mely rengeteg negatívumot von maga után. Cikkünk főszereplője, a 35 éves Beverley Pickorer rengeteget tudna erről mesélni, ugyanis sör függősége miatt halálos beteg lett.

Beverley hosszú éveken keresztül napi 24 doboz sört ivott meg, és egy idő után úgy nézett ki, mintha a saját nagyanyja lenne. Állítása szerint azért kezdett el inni, hogy megfeledkezzen a mindennapi problémákról. Beverly a húszas éveiben járt mikor a kapcsolata zátonyra futott. Nem bírta elviselni a tudatot, hogy párjával szakítottak, ezért a szeszes italokba menekült.

Minden egyes nappal egyre közelebb került a tragédiához. Eleinte ártatlan italozásnak indult, majd hirtelen a rabja lett. Végül már napi 24 dobozzal ivott meg, ami teljesen tönkretette a szervezetét. Egy ponton megpróbálta abbahagyni, de képtelen volt rá. Teljesen elveszítette uralmát a függősége felett. Annak ellenére, hogy Beverly négy gyermekes anya, még értük sem tudta letenni a sört.

- -

Harmincéves korára a függősége kritikussá vált. Egészségi állapota rohamosan romlani kezdett, s végül az orvosok halálos kórt diagnosztizáltak. Az orvosok szerint májzsugorodása van, ám nem ez volt az egyetlen borzalom, ami történt vele. Beverly elkezdte elveszíteni fogait, melyek egyszerűen rothadni kezdtek a szájában. Rövid időn belül úgy nézett ki, mintha a saját nagyanyja lenne.

Idővel már képtelen volt arra, hogy folyékonyan beszéljen, bőre pedig szép lassan besárgult. Még a legegyszerűbb cselekvések is nehézséget okoztak neki. Egyre több és több görcsroham kínozta ezért állandó gondozásra szorult.

A nő jelenlegi élettársa Anthony mindvégig támogatta őt, még a legnehezebb napokon és pillanatokban is. A férfi úgy döntött, hogy bemutatja párját és elmeséli, mit tett egészségével a folyékony kenyér. Úgy gondolta, hogy ezzel a megmozdulással képes lesz másokat távol tartani a szeszes ital fogyasztástól.

Anthony videót és fotókat tett közzé, melyeken látható, hogy a nő mennyire rossz állapotban van. Óriási szenvedés látható az arcán. Tényleg nehéz elhinni, hogy Beverly akkor még csak 35 éves volt.

A nő 2014 augusztusában halt meg végelgyengülésben. Fájdalmas függősége miatt négy gyermeket hagyott hátra. Amit átéltek, örökre az életük részévé vált.

Beverly története megrendítette az internetet, ám ez sajnálatos módon csak egy a sok hasonló eset közül. Remélik, hogy ezzel rengeteg ember életét menthetik meg.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek