2022. szeptember 29. csütörtök

2015-ben az egész világ imádta a szív alakú anyajeggyel született babát – Így néz ki öt évvel később

- Advertisement -

Egy kisgyerek a legcsodálatosabb ajándék, akivel az élet megajándékozhat bennünket. Ez a kis lélek vidámsággal, örömmel, boldogsággal tölti meg a házat és a szülők szívét. Annak ellenére, hogy rengeteg időt igényel és van, hogy fárasztó az egész gyerekneveléssel járó folyamat, soha nem cserélné el egy édesanya semmiért. Körülbelül öt évvel ezelőtt egy török család életét beragyogta a boldogság, ugyanis megszületett első gyermekük. Az akkor harminc éves Murat Engin és a 28 éves Ceyda nem akarták elhinni, amit láttak. Miután kisfiúk Çinar kibújt édesanyjából, nemcsak az orvosok, hanem ők is teljesen ledöbbentek.

A gyermek homlokán egy hatalmas szív alakú anyajegy volt, ezért később a “szeretet gyermekének” nevezték el. A kis Çinar 2015-ben látta meg a napvilágot Törökország fővárosában Ankarában. Hatalmas csodának fogták fel a picit, hiszen a pár már nagyon szeretett volna családot alapítani. Amikor felröppent a hír, hogy ilyen különleges baba született az országban, a csodájára jártak. Rengeteg rajongója lett a kis csöppségnek, még saját Instagram oldalt is létrehoztak neki, hogy mindenki nyomon tudja követni élete alakulását.

Amikor a pici megszületett az ápolónők nem bírták megállni, hogy ne készítsenek vele szelfit. Annyira megfogta őket a pici különleges védjegye, hogy egyből belopta magát az orvosok és a többi dolgozó szívébe.

- -

Ha lemaradtál volna a kisfiú hihetetlen anyajegyéről, akkor most elhoztunk néhány képet, amin láthatod.

“Miután a nővér letörölte a kis testéről és fejéről a vért én voltam az első, aki megpillanthattam rajta azt az anyajegyet.” – nyilatkozta Murat.

Amikor az ápolónők meglátták egyből az jutott eszükbe, ő biztos a szeretet gyermeke. Gyorsan meg is kapta ezt a rangot.

Világszerte népszerűvé vált, amikor a szülei az utcán sétáltatták sokan odamentek hozzá, hogy megnézhessék illetve, hogy fotókat készíthessenek vele.

“Amikor sétálunk, mindenki mosolyog. A barátaink pedig egytől-egyig kíváncsiak a szív alakú anyajegyére. Azt mondják, hogy igazi szerelem baba.” – mesélte a boldog édesapa, Murat.

A család úgy gondolja, hogy a kisfiú anyajegye „Isten ajándéka”. Születése óta mindig azt mondták neki, hogy legyen nagyon büszke erre a különleges védjegyre, mert ő ettől olyan egyedi.

“Amikor kontrollra megyünk a kórházba az orvosok és az ápolónők is egyből felismerik őt. Mára nagyon sok rajongót gyűjtött össze.”

Idén a kicsi már öt éves lesz, így kíváncsiak voltunk arra, hogy mi lehet a “szeretet gyermekével”.

A világ egyik legegyedibb gyermeke így néz ki most, közel öt évesen.

Csodaszép, igaz?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek