2022. szeptember 29. csütörtök

20 évig élt egyedül egy barlangban. Nem fogjátok elhinni miért ment vissza a városba

- Advertisement -

20 éve remeteként él egy barlangban, de annak ellenére, hogy nincs semmilyen hozzáférése a médiához, tisztában van azzal, hogy mi történik a világban.

A szerb remete úgy döntött, hogy ellátogat a városba, hogy megkapja a COVID-19 elleni védőoltást. A vakcinázással kapcsolatos gondolatait is megosztotta a világgal.

A 70 éves Panta Petrović 20 évvel ezelőtt feladta az unalmas városi életét, hogy egy kis hegyi barlangba vonuljon. Nagyon élvezi a civilizáció minden formájától való elszigeteltségét. Azt állítja, hogy teljesen jól megvan autó, telefon és ruha nélkül. Számára a teljes szabadság fontosabb, mint az anyagi javak.

- -

Egy interjúban elmesélte, hogy a természet lágy ölén végre megszabadult azoktól a problémáktól, melyek a hétköznapi embereket sújtják.

“Nem voltam szabad a városban. Mindig akadt valaki, aki az utamban állt. Vagy a feleségeddel, vagy a szomszéddal vagy a rendőrséggel vitatkozol. Engem itt senki sem zavar.”

Petrović meglehetősen primitív körülmények között él. Étrendjét gombák és saját maga által fogott halak alkotják. Kerüli az emberekkel való érintkezést. Teljesen önellátó. Társaságát kóbor kutyák, macskák, csirkék és egy felnőtt vaddisznó adják.

A civilizációtól való távolság ellenére a 70 éves férfi jól ismeri a világban zajló eseményeket. Hallott a koronavírus-járványról. Természetesen ő is aggódott a fertőzés miatt, így elhatározta, hogy beoltatja magát. Az első adagot már megkapta és arra biztat minden szkeptikust, hogy ők is oltassák be magukat. Egy interjúban azt is kijelentette, hogy a harmadik adagot is felveszi.

De miért aggódik egy férfi a Covid-19-től, ha teljesen elszigetelten él. Állítása szerint a denevérek miatt aggódik, akik gyakran látogatják a barlangját. Érdemes felidézni, hogy Kína továbbra is fenntartja, hogy a vírus az állatokkal való érintkezés útján terjedt át az emberekre és nem egy laboratóriumból származó szivárgás következtében.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek