2022. szeptember 29. csütörtök

16 furcsa dolog, amit a férfiak azután tudtak meg, hogy összeköltöztek barátnőjükkel

- Advertisement -

Mind ismerjük azt a mondást, hogy “Lakva ismerszik meg az ember.” Ezt azért szokták mondani, mert a legtöbb ember addig bele sem gondol, hogy partnerének milyen rigolyái vannak, míg össze nem költözik vele. Ahogy nap-nap után megismerkednek azokkal a szokásokkal melyeket, párjuk követ akkor derül csak ki igazán milyen is ő valójában. Addig gyakorlatilag mindenki a legjobb oldalát mutatja meg, ám az közel sem biztos, hogy tükrözi a valóságot.

Az egyik Reddit felhasználó a minap feltett egy nagyon érdekes kérdést, melyre csak úgy záporoztak a válaszok.

“Mi az, amiről nem tudtál, mielőtt összeköltöztél a barátnőddel?”

- -

A válaszokból az derült ki, hogy a legtöbb férfi szeme mindvégig csukva volt, s csak akkor nyílt ki, miután huzamosabb időt élt együtt kedvesével. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, melyet a férfi nem valóban szokatlannak talált a nőkben.

1, “Nem tudtam, hogy a nők mennyit fizetnek egy melltartóért, míg meg nem láttam az árcédulát a barátnőm legújabb szerzeményén.”

2, “A nők tuti biztos, hogy képesek a regenerálódásra, mert kizárt dolog, hogy ennyi elhullajtott haj után sem kopaszodnak meg.”

3, “Ameddig össze nem költöztem a barátnőmmel addig fogalmam sem volt arról, hogy természetes göndör haja van. Minden reggel kiegyenesítette ezért láttam őt mindig egyenes hajjal.”

4, “Indokolatlannak érzem a díszpárnákat. Annak ellenére, hogy valóan szépen mutatnak a kanapén, nem lehet mást csinálni velük csak folyamatosan pakolgatni és portalanítani.”

5, “Anyukám mindig azt mondta nekem, hogy WC használat után mindig hajtsam le az ülőkét. Mondta higgyem el a jövendőbeli barátnőm/feleségem hálás lesz érte. Az egyetem második évében rajtam kívül egy fiúval és két lánnyal osztoztam a lakáson. Döbbentem vettem észre, hogy a csajok nem hajtják le maguknak az ülőkét.”

6, “A csajok elképesztő erővel képesek pisilni. Félek mikor hallom, ahogy egy lány pisil mert olyan mintha lyukat akarna fúrni vele a WC-be.”

7, “Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy a betétet a bugyira ragasztják nem pedig a vénuszdomb alá.”

8, “Sosem fogtam fel, hogy mennyi vér folyik ki egy nőből menstruáció alatt, míg együtt nem zuhanyoztam a barátnőmmel a ciklusa alatt. Őszintén azt hittem, hogy haldoklik.”

9, “Amikor azt mondja, hogy eljött az ideje az alvásnak, akkor valóban fogja magát és elmegy aludni.”

10, “A nők nagyon sok WC -papírt használnak, NAGYON SOKAT.”

11, “Körülbelül 19 vagy 20 éves lehettem, mikor rájöttem, hogy a nők használnak WC papírt pisilés után. Nem arról van szó, hogy számomra nem volt értelme, csak sosem volt okom arra, hogy akkora dolognak tekintsem. Szóval nagyon ledöbbentem, amikor láttam, hogy ez megtörténik.”

12, “Amikor randizol egy lánnyal, és elmész hozzá, látod, hogy minden tiszta és rendezett. De ha együtt élsz vele, megtudod, hogy ő ugyanolyan trehány, mint te vagy.”

13, “A barátnőm hangosabbat böfög, mint én. Puki párbajban viszont én nyertem.”

14, “Mikor ellopja a pulóverem, de kiveri a hisztit, ha ellopom a melltartóját.

15, “Órákat töltenek hajformázással és sminkeléssel, de egyáltalán nem látszik a különbség az előtte-utána megjelenése között. Ezt a mondatot, pedig soha nem szabad a szemükbe mondani… higgyétek el, tapasztalat.”

16, “Mikor megharagudott rám a barátnőm, mert álmában megcsaltam…”

Ti milyen pontokkal tudnátok kiegészíteni a listát?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek