2022. november 29. kedd

16 ember, akik bebizonyítják, hogy kitartással bármilyen cél elérhető

- Advertisement -

Sajnálatos módon nem sok emberben van annyi kitartás és akaraterő, hogy megvárja míg eléri a céljait, ezért már az elején vagy félúton feladja a küzdelmeket. Persze nem mondjuk, hogy egy bizonyos cél eléréséhez nem kell éveket várni, ám amikor a kitartás kifizetődik, annál nincs is boldogabb dolog a világon. Gondolj csak bele, milyen jó mikor jó néhány év kemény munkája után végre előléptetnek, vagy mikor 10-20 év várakozás után végre rád talál a boldogság egy kisállat képében. Mai posztunkban olyan fotókat szedtünk össze, amik egyértelműen igazolják, hogy a türelem rózsát terem és azzal bármilyen cél elérhető.

1, A bal oldali kép 2015-ben készült rólam mikor először kezdtem egy négy csillagos szálloda recepcióján a jobb oldali pedig két nappal ezelőtt, mikor menedzserré léptettek elő.

2, Ezt a kutyust négy év menhelyi lét után fogadtuk örökbe, és ilyen hálás azért, hogy megmentettük.

- -

3, Négy évig tartó depresszióval és tachikardiaval folytatott küzdelem után, elhatároztam, hogy megműttetem magam, hogy végre teljes életet élhessek.

4, A család egy cicát szeretett volna örökbe fogadni a menhelyről, de meglátták ezt a kutyust, és nem tudtak neki ellenállni.

5, Édesanyám és a saját gyermekkönyve. Élete legnagyobb álma volt, hogy író lehessen, és most végre teljesült a kívánsága.

6, Az unokahúgom nagyon félt a kutyáktól és az ugatásuktól. Keményen dolgozott azon, hogy meg tudjon barátkozni a kutyámmal és most büszkén állt a kamera elé úgy, hogy ő fogta a pórázt.

7, 24 évet vártam arra, hogy saját kiskutyám legyen. Ma végre ennek is eljött a napja és iszonyú boldog vagyok.

8, Július 4-én lettem egyszerre apa és amerikai állampolgár. El sem tudom mondani mennyire boldog vagyok, hogy ez megtörtént.

9, Tíz éven keresztül rejtettem el folyamatosan a mosolyomat, mert szégyelltem, hogy a fogaim össze-vissza állnak. Most, hogy megcsináltattam, már bátran merek mosolyogni.

10, 2 évnél tovább sosem voltam senkivel kapcsolatban. A 40 felé araszolva kezdtem elveszíteni a reményt, hogy valaha is boldog párkapcsolatban fogok élni. Egy nap találkoztam a jelenlegi párommal, aki néhány hónap után megkérte a kezem és én igent mondtam.

11, Édesanyámnak éveken át mondtam, mennyire fontos, hogy egyen egy hobbija. Ezen a héten végre elkezdett festeni, és olyan büszke vagyok rá…

12, Júliusban végre meglátogathattam azt a helyet, amit mindig is meg szerettem volna nézni, vagyis a Grand Kanyont. Olyan voltam, mint egy vadalma.

13, A diploma megszerzése után hatalmas mázlim volt, mert sikerült elhelyezkednem egy iskolában. Köszöntsétek a suli új matektanárát.

14, A sok rossz szomszéd és elviselhetetlen körülmény valamint 9 év után sikerült végre megvennünk álmaink házát.

15, Egész életemben egy kutyára vágytam, de sosem találtam meg a megfelelőt. Amikor egy nap elmentem sétálni, a házamtól nem messze ott kóborolt ez a cukiság. Azonnal szerelem volt és haza is hoztam.

16, Ugyanazzal a légiutas-kísérővel készítettem képet 15 év elteltével. Annyi a különbség, hogy a jobb oldali fotón már munkatársak vagyunk.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek