2022. szeptember 29. csütörtök

14 évesen esett teherbe – Most vlogjaiban meséli el milyen az élete egy gyerekkel

- Advertisement -

A szülői lét egy elég nehéz és hatalmas kihívás, főleg akkor ha valaki nagyon-nagyon fiatalon válik anyává/apává. Maddie Lambert tökéletesen tudja, hogy mennyire nehéz is szülőnek lenni, mivel 2017-ben 14 évesen esett teherbe. Miután kislánya megszületett, Maddie elkezdett aktívan foglalkozni a médiával és közösségi oldalakkal. Ezzel példát szeretett volna mutatni azoknak, akik hasonló cipőben jártak mint Ő.

Maddie a “Foreverlys” nevű vlogot üzemelteti, s csatornájára, már több, mint 1,5 millióan feliratkoztak. Ez egy elég nagy rajongótábor egy ilyen fiatal lány számára.

A csatornáján lévő videókban őszintén elmondja, milyenek a mindennapjai. Nemcsak a tökéletes pillanatokat örökíti és mutatja meg, hanem azokat is, amik kihívást jelentenek számára.

- -

Természetesen Maddie nem arra akarja ösztönzi a többi lányt, hogy ilyen fiatalon szülővé váljanak, hanem arra, ha már teherbe estek, akkor mindent meg lehet oldani. Azt akarja, hogy tudják, nincsenek egyedül.

Maddie 14 éves korában esett teherbe. A jelek akkor jelentek meg, mikor depresszióval küzdött az első komoly szakítása után. Egy nap viszont úgy döntött csinál egy terhességi tesztet. Az eredmény pozitív lett. A lány megijedt, főleg, hogy épp szakítottak a baba apjával, ám a szívében tudta, hogy képes kezelni a helyzetet.

Minden nehézség ellenére a fiatal lány boldog volt és kislánya születése után feltétel nélküli szeretetet érzett iránta. Maddienek szerencséje volt abban, hogy édesanyja mindenben támogatta és segítette őt.

Anyja úgy nyilatkozott, hogy semmiképpen sem hagyja egyedül lányát ilyen nehéz helyzetben és mindent megtesz annak érdekében, hogy jó anya legyen. Az egyik videójában Maddie felidézte azokat a szavakat, amelyeket anyja mondott neki, amikor megtudta, hogy kisbabát vár.

“Maddie, minden rendben lesz. Szeretem a gyerekeket és képesek leszünk kezelni ezt a helyzetet. Erős vagy! Soha ne nézz vissza, hanem mindig előre tekints.”

Egy nehéz és kellemetlenségekkel teli várandósság után Maddie életet adott gyönyörűszép kislányának Everlynek.

Everly már három éves is elmúlt, és imádja anyukáját. Egyik videójukban pedig vérszerinti apukája is feltűnt, és elmondásuk szerint békességben nevelik közös gyermeküket. Persze a pár nem jött újra össze, de a felügyeletet megosztják.

Ha szeretnél még több képet látni Maddieről és kislányáról, akkor látogass el Instagram oldalára.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek