2022. szeptember 29. csütörtök

13 fotó, mely közvetlenül a tragédia előtt készült – Az emberek vakmerősége nem ismert határokat

- Advertisement -

A szelfifotók száma az utóbbi időben megsokszorozódott az interneten. Ám ez a trend nagyon sok veszélyt rejt magában, olyanokat, melyek akár végzetesek is lehetnek. Vannak emberek, akik folyamatosan azon munkálkodnak, hogy több és több adrenalint szabadítsanak fel szervezetükben. Egyszerűen éheznek a veszélyes helyekre, sportokra. Annak érdekében, hogy menőnek mutassák magukat társaik előtt, hajlandóak bármilyen helyre elmenni, hogy képet csinálhassanak. Sajnos azonban több esetből tragédia lett és sok pont a fotó készítése után következett be.

1, Jadiel

A képen látható fiú vezetés közben fotózta le magát. A szelfire való koncentrálás miatt nem figyelt eléggé az útra és balesetet szenvedett, melyet nem élt túl.

- -

2, Xenia Ignatieva

Egy fiatal orosz nő, le akarta nyűgözni a barátait ezért felmászott egy 10 emeletes épület tetejére, hogy lefényképezze magát. Egyik pillanatról a másikra elvesztette egyensúlyát, és rázuhant egy nagyfeszültségű kábelkötegre. A helyszínen életét vesztette.

3, Colette Moreno

Colette leánybúcsúra ment barátnőjével és a leendő menyasszony meg akarta örökíteni a vidám pillanatot az autóban. Sajnos azonban elvesztette uralmát a jármú felett és balesetet szenvedtek.

4, Jenni Riviéra

A mexikói énekes és barátai épp egy magánrepülőgépen utaztak. Pillanatokkal a fénykép elkészülte után a gép lezuhant, és a hat utas közül senki sem maradt életben.

5, Slywia Rajchel

Slywia szeretett volna készíteni magáról egy képet a Puente de Triana híd tetején, ám hirtelen elvesztette egyensúlyát és lezuhant. Sajnálatos módon a nő nem élte túl a zuhanást.

6, Courtney Sanford

Courtney úgy gondolta jó ötlet vezetés közben szelfit készítenie magáról, amit azonnal közzé is tett a közösségi oldalán. Közvetlenül azután, hogy kiposztolta a képet, frontálisan karambolozott egy teherautóval.

7, A Malaysia Airlines 17-es járatának katasztrófája

Garyr és édesanyja a Malaysia Airlines 17-es járatának fedélzetén szelfizgetett, majd percekkel később a gép lezuhant az orosz–ukrán határ közelében. A 283 utas és a15 fős legénység mind odaveszett a balesetben.

8, Kocsi karaoke

Ez a szőke hajú lány épp képet készített magáról és barátjáról miközben vígan dalolásztak a kocsiban vezetés közben. Egy pillanattal később balesetet szenvedtek, melyben mindketten elhunytak.

9, Oscar Aguilar

Oscar úgy gondolta menő dolog lesz kirakni egy olyan fotót az internetre, melyen egy fegyvert tart a kezében. Arra azonban nem számított, hogy ez a tárgy el is sül és pont őt találja el.

10, Ismeretlen pár

Ez a fotó közvetlenül a tragédia előtt történt. Miután elkészült a felvétel a pár elvesztette egyensúlyát és lezuhantak a mélybe. Sajnos egyikük sem élte túl a balesetet.

11, Cabo da Roca

Egy lengyel házaspár vesztette életét a Cabo da Rocan, mikor az egyik sziklából kitört egy acéldarab és lezuhantak a mélybe.

12, Karen Hernandez

Egy nő fotókat készített arról, hogy a folyó közelében vezeti autóját. Miután elvesztette uralmát a jármű felett, az autó a vízbe hajtott, a nő pedig sajnálatos módon megfulladt.

13, Fiú a vonaton

Egy fiú megpróbált képet készíteni magáról miközben egy vonat tetején állt. Nem vette észre, hogy közeledik a vezetékekhez majd áramütést kapott.

Sajnálatos és tragikus sorsok.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek