2022. szeptember 29. csütörtök

12 ember, aki mindent megtesz, hogy a figyelem középpontjába kerüljön

- Advertisement -

Vannak emberek, akik annyira szeretnének a figyelem középpontjába kerülni, hogy azért bármit képesek megtenni. Akad, aki feltűnő színűre festeti a haját, egyedi ruhadarabokat vesz fel, a legidétlenebb kiegészítőket vásárolják meg és akasztják magukra, vagy épp egyedi tervezésű jelmezbe öltöznek. Akárhogy is, a fent említett dolgokkal biztos, hogy egy-kettőre kitűnnek a tömegből és minden szem rájuk fog szegeződni. Bizonyára ismertek olyat a baráti társaságotokban, aki valamivel mindig felhívja magára a figyelmet, ez nagy valószínűséggel azért van, mert feltűnési viszketegségtől szenved. A mostani posztunkban szereplő egyének is pontosan ebben a cipőben járnak, mert kizárt dolog, hogy valaki egész álló nap menyasszonyi ruhában akarjon flangálni, vagy felemás lábbeliben sétálgasson órákon át.

1, A legjobb módja annak, hogy felhívd magadra a figyelmet, ha nemes egyszerűséggel felveszel egy menyasszonyi ruhát.

2, Vannak nők, akik egyszerűen nem tudnak jó képet vágni ahhoz, mikor már mindenki férjhez ment körülöttük csak ők nem és általában akkor születnek ilyen képek.

- -

3, “Amikor elmentem egy állásinterjúra, közöltem, hogy pizsibe szoktam dolgozni. Azt hitték viccelek és még ki is nevettek, de hétfőn így mentem be dolgozni.”

4, Egy nő, akinek a kedvenc filmje a “Sharknado” és úgy döntött, hogy egy olyan jellegű ruházatban fog közlekedni az utcán.

5, Nem mindenkinek való az italozás: Ez a fiatal leányzó annyira felöntött a garatra, hogy egész este így közlekedett az utcán és közben azt kiabálta, hogy “Én egy teknősbéka vagyok.”

6, A legjobb módszer, amivel elkerülheted, hogy a tömegközlekedési eszközökön melléd üljenek, ha egy horrorfilm karakternek öltözöl be.

7, Van, aki kézmosással, maszkokkal, gázálarcokkal védekezik a vírusok ellen és van, aki így:

8, Amikor túlságosan is beszippant a fantasy világ és rendelsz magadnak egy úgynevezett Uruk-hai kardot.

9, Akadnak, akik egyszerűen nem tudnak szabadulni az irodai élettől:

10, Mikor nem tudod eldönteni, hogy csinos vagy sportos akarsz lenni…

11, Nagyon csúnya vége lehet, ha azt a repülőgépet egyszer beindítják és ő még mindig ott van.

12, Egy kislány, aki a szülei tudta nélkül rendelt egy halom, drága játékot és a csomagokat valóban kihozták.

Ti mit gondoltok, valóban feltűnési viszketegségben szenvednek ezek az emberek?

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek