2022. november 29. kedd

12 dolog, ami elárulja, hogy a párod őszintén szeret téged

- Advertisement -

Minden kapcsolat működéséhez két ember kell, nem elég csak az egyik félnek mindent beleadnia. Amellett, hogy szeretjük a másikat, rengeteg kompromisszumot kell kötnünk és még akkor sem lehetünk biztosak benne, hogy minden simán fog menni. A kapcsolatok kicsit olyanok, mint a hullámvasút. Egyszer fent, másszor lent. Időről időre újabb próbákat kell kiállnunk, újabb kihívásokkal szembenéznünk és persze újabb és újabb célokat kell kitűznünk.

A szerelem berobban az ember életébe és amikor már biztosnak érezzük, akkor jön a házasság, majd a gyermekvállalás. Addig azonban nagyon hosszú út. De vajon honnan tudhatjuk biztosan, hogy az igazival vagyunk? Mi az, ami eloszlatja minden kétségünket és bátran, habozás nélkül belevághatunk bármibe? Nos, cikkünkben megosztunk veletek tizenkét olyan jelet, ami arra utal, hogy a pasid rajong érted, mindennél jobban szeret és nincs mitől tartanod vele kapcsolatban.

Megvéd

- -

A férfiak erősek és védelmezők. Ösztönösen kedvesük védelmére kelnek, ha a helyzet úgy kívánja. Abban az esetben viszont, ha egy atrocitás esetén nem lép közbe, akkor semmi kétség, nem szeret. Sőt, egy gyáva nyúllal vagy együtt, akire soha, semmilyen körülmények közt nem számíthatsz.

Képes az elköteleződésre

A férfiak általában félnek az elköteleződéstől, nehezen szánják rá magukat arra, hogy egy nő mellett éljék le életüket. Vannak pasik, akik szinte rosszul lesznek, ha meghallják a házasság vagy a gyerek szót és azonnal felveszik a nyúlcipőt. Viszont, ha a párod szeret, akkor nem fél attól, hogy örökre veled maradjon és mindent hajlandó megtenni azért, hogy boldogok legyetek, együtt.

Betartja az ígéreteit

Nagyon fontos, hogy a pasid őszinte és szavahihető legyen. Ebben az esetben ugyanis megbízhatsz benne, a szerelme tiszta és nincsenek titkai előtted. Szegény ember, aki ígérni se tud, mondják. Ugye, hogy van benne valami?

Ha megbánt, megbánja, bocsánatot kér és jóvá is teszi.

A pasik legnagyobb részének nagy az egója, amivel nincs is baj, ha felül tud kerekedni ezen, ha erre van szükség. Az a férfi, aki igazán szeret, tudja, ha hibázik, ha megbánt és nem restell bocsánatot kérni, elismerni a hibáját és jóvá is tenni azt.

Nem fog bántani

Nemcsak arról van szó, hogy fizikailag nem okoz fájdalmat, hanem lelkileg sem. Az a férfi, aki szeret nem emel rád kezet, nem sérteget és nem nem beszél veled úgy, mint egy utolsó senkivel. Aki ennek ellenkezőjét teszi, soha nem is szeretett.

Történjen bármi, te vagy az első!

Ha egy férfi igazán szeret, akkor te vagy neki az első. Nem a haverok, nem a munkája vagy valami más, hanem te. Melletted van jóban-rosszban és nem talál ki kifogásokat, hogy éppen miért nincs veled, amikor szükséged lenne rá. Támogatja a döntéseidet, veled örül és veled sír.

Soha nem késik, legalábbis nem ok nélkül.

Ha a férfi szeret és fontos vagy neki, akkor nem késik sem a randikról, sem családi vagy baráti összejövetelről, amin együtt kell megjelennetek. Ha mégis tudja, hogy késni fog vagy esetleg közbejön valami és nem ér oda, akkor üzen vagy telefonál, de soha nem hagyná, hogy feleslegesen várj rá. Normál esetben minden megbeszélt időpontra már előbb megérkezik.

Rögtön válaszol az üzeneteidre és nem csak egy-két szóban.

Ha a férfi szerelmes, akkor hiányzol neki, éppen ezért örül, ha üzensz neki és amint lehetősége van rá, azonnal válaszol is. Teszi ezt egész mondatokban, nemcsak egy-két szóban, hogy letudja a választ.

Igyekszik lenyűgözni téged.

Egy pasi, aki odavan érted, mindent megtesz azért, hogy levegyen a lábadról. Bármibe benne van azért, hogy a kedvedre tegyen és lenyűgözzön téged.

Megnyílik neked

Amikor egy férfi szerelmes, megnyílik előtted, nem titkolózik és őszintén beszél érzéseiről, álmairól, vágyairól. Nem fél attól, hogy elítéled bármiért, hiszen őszintén szeret.

Érdekli a véleményed

Mindig kikéri a véleményed, még akkor is, ha saját maga is meghozhatna egy döntést. Ami pedig a jövőtöket illeti, minden azt érintő kérdésben egyeztet veled, mert nem akar olyat tenni, amivel tönkre teheti a kapcsolatotokat.

Mindenki előtt büszkén felvállal téged.

A szerelmes pasi nem rejteget téged, hanem felvállal, méghozzá büszkén. Mindegy, hogy kivel találkoztok, a szerelmeként mutat be. Magával visz a családi összejövetelekre, baráti találkozókra vagy akár céges bulikba. Eszébe sem jutna szégyenkezni miattad, hiszen szeret és te vagy a jövője.

Legfrissebb hírek

Kapcsolódó hírek